ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - GRAPHONE SHOP

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310789030
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Αξιότιμε φαρμακοποιέ,

Κατά την διάρκεια της τελευταίας 10ετίας των αλλαγών, διαπίστωσα πως ορισμένοι πελάτες φαρμακοποιοί απ’ όλη την Ελλάδα, αγνοούν την νέα εταιρική μας ταυτότητα, εφόσον δεν έχουν ενημερωθεί σωστά για την μετατροπή της επωνυμίας μας. Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη να γράψω ένα προσωπικό μήνυμα για να σας ενημερώσω αλλά και να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που μας δείξατε στη διάρκεια της πορείας των 26 ετών.

Ξεκινώντας την σχετική αναφορά μου στο παρελθόν, θα σταθώ στην χρονιά του 1994. Ήταν η χρονιά που παρατηρήσαμε προσεχτικά τις ανάγκες του φαρμακείου, μελετήσαμε αρκετά τις συνθήκες που επικρατούσαν στην αγορά την περίοδο εκείνη και αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να υποστηρίξουμε τον κλάδο του φαρμακείου να εκμεταλλευτεί σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ και διαφήμισης, στο πλαίσιο του εφικτού και πάντα σύμφωνα με την περιοριστική νομοθεσία. Από την αρχή ακόμα είδαμε ότι μας αγκαλιάσατε δείχνοντας ανοιχτό μυαλό στις νέες ιδέες και διάθεση να ακολουθήσετε τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς. Ήταν τότε που ο φαρμακοποιός συνειδητοποίησε ότι ταυτόχρονα είναι και επιχειρηματίας και πρέπει να διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να αναπτύξει σταδιακά το φαρμακείο του. Ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός ωστόσο, επέβαλε την αλλαγή στον τρόπο σκέψης και οι επαγγελματίες φαρμακοποιοί του κλάδου προσαρμόστηκαν ταχύτατα στην νέα εποχή που ακολούθησε.

H εταιρεία μας, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ από το 1994 μέχρι το 2009 προκάτοχος της σημερινής GRAPHONE, κατάφερε να επιτύχει ένα ευρύ φάσμα στόχων διαφημιστικής ανάπτυξης στο φα­ρμακευτικό κλάδο που ειδικευόταν. Με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και πώληση διαφόρων ειδών συσκευασίας, διαφημιστικών δώρων και εκτυπώσεων καθώς και κάθε είδους προώθηση, την παραγωγή και τοποθέτηση των επιγραφών, ηλεκτρονικών σταυρών και γενικά την ολοκληρωμένη διαφημιστική υποστήριξη στα φαρμακεία.  Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία που διατηρούμε στα αρχεία μας,  οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν με επιτυχία, παρά τις πολλές και ποικίλες δυσκολίες που συναντήσαμε, επιλέγοντας το δύσκολο και ουσιαστικό δρόμο της συνέπειας, της εντιμότητας, της σκληρής δουλειάς, της στρατηγικής σκέψης και πάνω από όλα της προσήλωσης στις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας μέσα από πολυετείς συνεργασίες με τα φαρμακεία πανελλαδικά, κατείχε ηγετική θέση στο χώρο και ήταν αυτή που καθόριζε ορισμένες φορές τις εξελίξεις, απλά και μόνο γιατί σε βάθος χρόνου δείξαμε πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη φαρμακοποιό, δίνοντας του ουσιαστικές λύσεις και όχι προωθήσεις προϊόντων χωρίς ανταπόκριση. Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες σας και σκεπτόμενοι με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε χιλιάδες πελάτες φαρμακοποιούς πανελλαδικά, που μας εμπιστεύθηκαν και συμπορεύτηκαν με μας στην πορεία όλων αυτών των ετών.

Τα παραπάνω που αναφέρω συνέβησαν από το ξεκίνημα 1994 μέχρι το 2009. Ωστόσο, ένα νέο εταιρικό προφίλ το 2010 αναπροσάρμοσε την εταιρεία στα νέα δεδομένα της εποχής. Μετά από 16 χρόνια ανοδικής πορείας η εταιρεία άλλαξε. Νέο λογότυπο, νέα δομή και μια νέα εταιρική κουλτούρα αντικατέστησε το τελευταίο εγχείρημα. Μετονομάστηκε σε GRAPHONE ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η νέα εταιρεία GRAPHONE ακολουθεί ως και σήμερα την ίδια εξειδικευμένη πορεία της προκατόχου εταιρείας με συνεχή ανάπτυξη των νέων τάσεων της αγοράς, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και νέες τεχνολογίες μέσων προβολής και διαφήμισης.

Η νέα παραγωγική χρονιά 2019-2020 πρέπει να αναδειχθεί ως μια χρονιά σημαντικών εξελίξεων και ποιοτικών αλλαγών στο κλάδο του φαρμακείου, στις οποίες όλοι θέλουμε να συμβάλλουμε. Η εποχή μας είναι πλέον η εποχή του branding. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αλλαγής δημιουργήσαμε νέο, ανανεωμένο δημιουργικό τμήμα, με στόχο να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες της αγοράς και να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε με τον καθένα από εσάς το εταιρικό σας λογότυπο, κάτι που θα χαρακτηρίζει μόνο το δικό σας φαρμακείο και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ανάλογα με το οικονομικό πακέτο που διαθέτετε, την αξιολόγηση της περιοχή σας και τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε προς τους πελάτες σας. Εγώ προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε ότι ο λόγος ύπαρξης της εταιρείας, το πραγματικό κεφάλαιο μας είστε εσείς και για αυτό δεσμευόμαστε :

• Να υπερβούμε τους εαυτούς μας προκειμένου η νέα περίοδος να είναι ακόμα πιο παραγωγική με καλύτερα αποτελέσματα
• Να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέους τρόπους και μεθόδους διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ για το φαρμακείο σας
• Να προτείνουμε λύσεις αποτελεσματικές, πάντα με στόχο το συμφέρον του φαρμακοποιού

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή συνεργασία μας πανελλαδικά, θα διαμορφωθεί σταδιακά ( όπως προϋπήρχε παλιότερα ) από τον Ιανουάριο του 2020 στην εμπορική διεύθυνση της GRAPHONE μια νέα δομή σύμφωνα με την οποία η κάθε περιοχή θα έχει τοπικό αντιπρόσωπο-διαφημιστικό σύμβουλο της εταιρείας μας. Ο άνθρωπος αυτός θα βρίσκεται πάντα κοντά σας και θα σας επισκέπτεται τακτικά έτσι ώστε όλοι μαζί να σχεδιάζουμε τις διαφημιστικές στρατηγικές σας αλλά και να μπορούμε να παρακολουθούμε ακόμα καλύτερα τα αποτελέσματα. Με σύγχρονο marketing και εμπλουτισμένη επικοινωνιακή δύναμη η οποία :

• Θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές ανάγκες σας
• Θα αυξάνει την ανταγωνιστικότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
• Θα ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και θα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς

Με τη διαβεβαίωση ότι θα είμαι πάντα κοντά σας, με αφοσίωση και αγάπη για τη δουλειά μου, σας ευχαριστώ θερμά για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια.


[image:image-0]

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γραμματόπουλος Βαλάντης
Γενικός Διευθυντής
baladisgram@gmail.com
T.2310789030

Ιανουάριος © 2020


Επιστροφή στο περιεχόμενο