ΠΑΚΕΤΟ 41 - ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ LED + ΣΤΑΥΡΟΣ LED - GRAPHONE SHOP

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310789030
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΚΕΤΟ 41 - ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ LED + ΣΤΑΥΡΟΣ LED

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2022
Επιλέξτε την συνδυαστική προσφορά
σταυρό SMARTLED 70X70cm + ηλεκτρονική επιγραφή LED 100X20cm
και κερδίστε 100 € έκπτωση

Η βάση που απεικονίζεται είναι προαιρετική και δεν χρεώνεται στην προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε μπορείτε να εγκαταστήσετε ξεχωριστά την επιγραφή από τον σταυρό κι όχι ως ενιαίο μέσο προβολής.

Οι ηλεκτρονικοί σταυροί SMARTLED 70 είναι ενεργειακά αποδοτικoί, εξαιρετικά φωτεινοί αλλά και σε συμφέρουσα τιμή. Συνοδεύεται με τηλεχειριστήριο για την διαχείριση των εφφέ. Ο συγκεκριμένος σταυρός κατασκευάζεται σύμφωνα με τα νομικό πλαίσιο που αναφέρεται σε σταυρούς 70cm.

Κυλιόμενες πινακίδες LED 100Χ20cm διπλής όψης. Διαχείριση ασύρματα μέσω WiFi. Μια οικονομική και αποδοτική λύση για τους φαρμακοποιούς που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε κυλιόμενα μηνύματα. H τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα. Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή η τοποθέτηση του σταυρού και της επιγραφής. Προτείνεται ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων ο οποίος θα λάβει οδηγίες από την εταιρεία μας.
Επιλέξτε προσθήκη στο καλάθι
την συνδυαστική προσφορά επιγραφή LED + σταυρός LED
Για να δείτε το βίντεο  πατήστε εδώ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Επιγραφή αμφίπλευρη LED 100X20 + σταυρός LED 70X70. Περιέχονται :

Συνδυαστική προσφορά επιγραφή LED 100Χ20 + σταυρός LED 70Χ70

Η συνδυαστική προσφορά είναι μια δελεαστική οικονομική πρόταση ηλεκτρονικής επιγραφής και σταυρού LED για το φαρμακείο σας.
690.00 €(ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται)
Προσθήκη
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιστροφή στο περιεχόμενο